Huippuperiyttäjä Celestialin ensimmäinen poika Suomessa.

 

Celantus

Oldenburg 170 cm s.2013

 

i. Cellestial   ii. Cantus

e. Heidewitzka  ei. Catonki

 

 

 Oripäivät 2016 paras 3-vuotias

 

Hinta: 290e/kausi, varsamaksu: 500e

siirtomaksu:65e/siirto

 

KS-Tallilla siemennettäsessä

siittolaell.maksu:300e/kausi

Celantus

jälkeläisiä

"Maailman ensimmäinen" Celantuksen jälkeläinen syntyi 17.4 esteratojen menestystammalle Sultana D (Indorado - Glendale).

Onnittelut tammavarsan omistajille LRK taustajoukoissa!

 

Celantus

s.2013 170cm

 Oripäivät 2016 paras 3-vuotias

 

i. Cellestial (Cantus - Wendesi xx)

e.Heidewizka (Catoki) eei.Lordanos.

 

Celantus on hyvää urheiluhevostyyppiä edustava, jäntevä ori.. Sen laukassa on hyvä rytmi, laukka on elastista, voimakasta ja siinä on hyvä tasapaino. Orilla on hypyissä hyvä ja voimakas ponnistus, se avaa hyvin takaa ja käyttää hyvin selkäänsä, sillä on hyvä kapasiteetti. Luonteeltaan se on erittäin mielyttävä ja rauhallinen keskittyen tehtäviinsä ja työskennellen positiivisella asenteella.

 

 

Celantus

isälinja

i. CELLESTIAL

 

Oriin isä Cellestial kuuluu Saksan kymmenen parhaan periyttäjä oriin joukkoon. Sen jälkeläiset ovat menestyneet loistavasti esteradoilla (jälkeläisindeksi 155) ja hyvänä liikeperiyttäjänä on sen kouluindeksikin (116)esteoriiksi kohtuulisen korkea. Cellestial on kilpaillut itse menestyksekkäästi GP-luokkiin saakka. Cellestialin voittoisa kilpailu-ura alkoi jo nuorten hevosten luokista, joissa se oli 5-,6-vuotiaana lähes lyömätön. Ori olikin Saksan menestynein 5-vuotias. Sekä viisi- että kuusivuotiaana se sijoittui Bundeschampionaatin finaalissa ja oli Nuorten hevosten MM-kilpailuissa Lanakenissa kärkisijoilla vuosina 2002 ja 2003.

 

 Cellestialilla on jalostukseen hyväksyttyjä orijälkeläisiä 22 ja Statsprämier-tammoja 15 kilpailurekisteristeriin on merkitty 292 jälkeläistä, joista 66 on kilpaillut vaikeissa luokissa.

Celantus

Emälinja

 Celantuksen emä Heidewitzka tulee menestyksekkäästä Heida-tammalinjasta, josta on syntynyt useita jalostusoreja ja lukuisia kansainvälisesti menestyneitä kilpahevosia.

 

Heidewitzka itse on kilpaillut nuorten hevosten esteluokkia. Heidewitzkan emällä Heidedankella on yhteensä viisi jälkeläistä, jotka kaikki ovat esiintyneet kilparadoilla. Ruuna Chupa Chup on sijoittunut vaikeissa 150-luokissa ja jalostukseen hyväksytty ori Z7 Cordanos V on sijoittunut 140-tasolla.

 

Heidewitzkan emänemällä Heidebluetella on silläkin yksi kantakirjattu orijälkeläinen, 2010 syntynyt Livestream.

 

Oldenburgori Celantus (Celestial - Catoki) oli 2016 kesällä suosittu tammojen keskuudessa. Celantus oli Suomen suosituin ratsu-ori kaudella 2016  58 tammalla. Eikä vähiten hurmurisilmiensä ansiosta:) Myös tiinehdyttävyys on ollut erinomainen!

Hienoluonteinen holsteinori Celantus (Celestiall - Catoki) saapui KS Tallille viettämään ensimmäistä siitosoriin kesää. Teki vaikutuksen heti meihin kaikkiin! Jopa russeleihin...

KS-Talli

 

 

KS-Talli - Annilantila

 

Luopioistentie 1527,  SAPPEE / HAUHO

 

eevaliisa.penttila@kstalli.fi     Tel: Eeva-Liisa Penttilä 0400 888 130     Tel: Esko Muttonen 0400 484 384