Clintissimo Z

Vihdoinkin Suomalaisten tammanomistajien käytössä! World Cup 2019- finalistin Clintrexo Z:n isä!

Clintissimo Z

Holstein 168 cm s.2005
Täysiverisyysaste on 47,46%


Clintissimo Z hyväksyttiin 3-vuotiaana huippuarvosanoin Holsteikörungissa ja myytiin 300 000 eurolla Zagershaiden oriasemalle. Judy-Ann Melchior kilpaili oriilla mm. 5-v Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa sijoittuen fiaalissa kärkeen. Myöhemmin ratsukko menestyi hyvin nuorten hevosten kansainvälisissä arvokilpailuissa. Clintissimo Z on ollut suosittu jalostuksessa Belgiassa ja Saksassa. Se on kilpaillut menestyksekkäästi vaativalla tasolla.

Tuomariston rakenne arvostelu: Jalo ja sopusuhtainen ori, joka edustaa hyvää ratsuhevostyyppiä.

Clintissimolla on 3 jalostukseen hyväksyttyä poikaa. Kuuluisin lienee kansainvälisisllä esteradoilla juuri nyt menestyvä Clintrexo Z joka on voittanut kaksi kertaa Christian Ahlmannin ratsastamana World Cup-osakilpailun kaudella 2018-19.

Clintissimo Z Sukupostissa

Hinnasto

Hinta: 290e/kausi, tiineysmaksu (90vrk): 700e
siirtomaksu: 65e/siirto

KS-Tallilla siemennettäsessä siittolaell.maksu: 390e/kausi

Sukupuu


Clinton I

Isälinja


Clintissimon isä, Clinton I, kilpaili monta kautta menestyksekkäästi kansainvälisillä esteradoilla vaikealla tasolla. Clinton I oli kansainvälisen esteratsastuksen huipulla vuosien ajan ja Thomas Vossin alla sijoittui mm.neljänneksi Aachen Grand Prixissä. ClintonI:n täyssisar, Chica Bay (Hirtin) on emänä mm.suositulle Zangershaiden jalostusoriille Levisto Z.

Clintissimon sukutaulussa maailmankuulu Clinton I on tuplattu oreilla Carolus I ja Carthago Z. Eeei. Ladykiller xx tuo toivotun määrän täysiveristä sukuun. Clintissimon emälinja vie kuuluisaan periyttäjätamma Ukraineen, holsteiner linjasta 2666.

Idylle Cb

Emälinja


Emä Idylle on jättänyt 6 jälkeläistä joista 5 on päätynyt urheiluun ja kilpaillut vähintään 130cm tasolla.

Clintissimon täyssisar T-Clintissima, on jättänyt USA:n myydyn ja siellä GP-tasolla kilpailevan Castelissimon (Castelan I).