Freemann

Kantakirjattu FWB I-jalostusluokkaan

Freemann

Westfalen-ori, 164 cm, s. 2015
Täysiverisyysaste 29,69%


Freemannin sukutaulun tekee mielenkiintoiseksi se että siinä kertautuu arvostettu Donnerhall-veri sekä isän että emän puolelta. Täyttä verta tulee erinomaisesta kouluperiyttäjästä Prince Tatch xx ja vahvaa laukkaa Holstein emälinjasta, joka taas perustuu Holsteinin vahvimpiin kouluperiyttäjiin.

Freemann sai kantakirjaustilaisuudessa erinomaiset arviot luonteestaan ja käynnin arvosana oli 9,5. Orin todettiin olevan hyvää ratsuhevostyyppiä ja edustavan kiinnostavia sukuja.

Freemann Sukupostissa

Hinnasto

Hinta: 290e/kausi, varsamaksu: 600e
siirtomaksu: 65e/siirto

KS-Tallilla siemennettäsessä siittolaell.maksu: 390e/kausi

Sukupuu


Finest

Isälinja


Freemanin isä Finest (s. 2011) on yksi tämän hetken suosituimpia Fürstenballin jälkeläisiä. Se on hyväksytty kaikkiin Saksan suurimpiin kantakirjoihin ja sen varsat ovat olleet poikkeuksetta näyttelyvoittajia varsanäyttelyissä. Tänä vuonna tuli ensimmäinen ikäluokka kantakirjausikään ja Finestin pojat ovatkin olleet lukuisina edustettuna eri järjestöjen kantakirjauksissa; mm Hannover kantakirjauksessa esillä oli peräti 8 Finestin poikaa. Tästä kantakirjauksesta Andreas Helgstrand osti huutokaupan toiseksi kalleimpana (360.000 €) premie-palkitun Finest oriin. Kaikkiaan on kantakirjattu 8 orijälkeläistä.

Freemannin isänisä Furstenball ei juuri esittelyjä kaipaa. Se lukeutuu yhteen menestyksekkäimmistä nuoremman polven periyttäjjistä ( s. 2006). Furstenballilla on jo lähes 60 kantakirjattua orijälkeläistä.

Diandra

Emälinja


Freemannin emällä on 5 sisarusta joista American Beauty (i. Aljano) on startannut Prix St. Gerorges-tasolla Ilka von Ludowigin ratsastamana ja Ruby Tuesday (i. Rubin Royale) vaativa B-tasolla junioriratsastaja Henrietta Schwartaun ratsastamana osallistuen Schleswig-Holsteinin mestaruuksiin. Esteratsastuksessa ovat kilpailleet Carry Jr (i. Carry) Lars Bak Andersenin alla 150 cm, Coolman (i. Calato) ja Chula Vista 130-tasolla.

Emän isä Diamond Hit kuten myös eei. Lancetto ja eeei. Loutano ovat kaikki kilpailleen GP-tasolla.
Emälinjasta löytyy useita GP-tason suorittajia.