Historiaa

Eeva-Liisa Penttilän ja Esko Muttosen KS-Talli on aloittanut toimintansa vuonna 1983. Tuolloin Eeva-Liisa Penttilä hankki talliinsa Hyvinkään Kittelään ensimmäisen siitostammansa Trixien (i.Götz eei.Winkel).

 

Hannoverilaisella Trixiellä on Suomen oloissa ainutlaatuinen kilpailu-ura estehevosena. Jokainen 70-luvulla esteratsastusta seurannut muistaa tulisen taistelijatamman esitykset Christopher Wegeliuksen ratsastamana voittaen mm. Finn Derbyn.

 

Trixien ensimmäinen varsa oli ori Königin's Sohn KS (i.Argwohn II) joka syntyi 1985. Königin ́s Sohn KS on KS-Tallin ensimmäinen kasvatti ja koko kasvatuksen tukipilari. Lähes koko KS-Tallin jalostus nojautuu tähän oriiseen ja sen sukulinjoihin.

 

Muutto

 

KS-talli muutti kesällä 2000 Hyvinkään Kittelästä Hauholle Annilaan. Hauholla on kasvatukselle vielä paremmat puitteet ja maantieteellinen asema hyvä (Lahti 60 km, Tampere 60 km ja Hämeenlinna 40 km). Tila on omavarainen hevosten rehujen suhteen. Tilan 25 hehtaaria käsittävillä pelloilla viljellään heinää ja kauraa. Tallissa on karsinapaikat 20 hevoselle sekä pihatto.

KS-Talli

 

 

KS-Talli - Annilantila

 

Luopioistentie 1527,  SAPPEE / HAUHO

 

eevaliisa.penttila@kstalli.fi     Tel: Eeva-Liisa Penttilä 0400 888 130     Tel: Esko Muttonen 0400 484 384