Oriasema, FWB-Kavatusta ja myyntiä

Tammojen varsotuspalvelu

Luwig Von Bayern

i. Landor S

e. La Perla A ei.Landino

 

SAKSASSA PRÄMIER-PALKITTU. JALOSTUSINDESKSI 141 91% varmuudella.

10 jalostukseen hyväksyttyä poikaa ja 35 vaikeiden luokkien jälkeläistä.

Varma valinta:

Jälkeläisnäytöiltään ansioitunein ratsuori Suomessa!

Ludwig Von Bayern

 

bayern   170 cm s.1999 punaruunikko

 

i. Landor S

e. La Perla A ei.Landino

 

 Jalostukseen hyväksytty oldenburg, westfalen, hannover, SI, old-int ja FWB kantakirjoihin

 

Hinta: 290e/kausi, varsamaksu:600e

siirtomaksu:65e/siirto

 

KS-Tallilla siemennettäsessä

siittolaell.maksu:300e/kausi

 

Ludwig von Bayern on Saksassa prämier-palkittu ori, joka on voittanut 2006 kansanvälisen orikilpailun Denenkampissa. Voittoja ja sijoituksia lukuisissa nuorten hevosten esteluokissa ja Bundeschampion osallistuja. Oriin hienosti alkanut kilpailu-ura katkesi loukkaantumiseen 6-vuotiskaudella.

 

30-päivän oritestissä saavuttanut tuloksen, esteet 9,1 koulu 8,2 yleisarvosana 8,8. Arvosana ratsastettavuudesta 10 ja irtohypytyksestä 9,5. Oriin jalostusindeksi esteillä on 141 91 % varmuudella.

 

Oriilla on kymmenen jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä: Ludwigs As, Ludwigs Champion, Luipold, Landbäcker, Le Sauteur, Leopoldo, Lipsius, Lorenzetti ja Ludwig von Baden.

 

Saksassa sillä on kaikkiaan 300 kilpailurekisteriin merkittyä jälkeläistä. Niistä 35 on kilpaillut esteillä vaikeissa luokissa.Ludwig von Bayernin jälkeläisten kokonaisvoittosumma Saksassa on 280 000 euroa.

 

Emä- ja isälinjat

Kantakirjauslausunto

i. LANDOR S

 

Landor S voitti Bundeschampionaatin 6-vuotiaana estehevosena vuonna 1997 ja jatkoi suorituksia voitokkailla S luokilla. Landor S:n pojat, Lovis Corinth ja Lauterbach, saavuttivat Champion oriin arvon Oldenburg-International (OI) estekantakirjan oripäivillä. Kaiken kaikkiaan hyväksyttyjä orijälkeläisiä on nyt peräti 33. Kisa-areenoilla orijälkeläiset menestyvät vuosi toisensa jälkeen ja ori nimettiinkin ansioidensa mukaisesti Vuoden Hannover Oriiksi vuonna 2004.

 

e. LA PERLA A

 

Emälinjan vahvuus tulee huippuperiyttäjistä Pilot ja Damokles. Emä La Perla A on täyssisar oriille Lanacar. Emälinjasta ovat syntyneet oriit Donadoni, Iroko (NL), Pinoccio ja Graf Aramis. Mainitsemisen arvoinen on myös kansainvälisesti menestynyt estehevonen Aramis ratsastajanaan Franke Sloothaak.

Ryhdikäs, hieman matalajalkainen ori, jolla on hyvät jälkeläisnäytöt ja mielenkiintoinen polveutuminen. Ori hyväksytään FWB-kantakirjaan ja oriille myönnetään jalostukseenkäyttöoikeus vuosiksi 2012-2016.

 

 30 päivän testi (Oldenburg) yhteisarvosanalla 8,8. Estearvosana 9,1 ja kouluarvosana 8,2. Esteindeksi v.2011 142 (90% arv.varmuus), kouluindeksi v.2011 108 (89% arv.varmuus).

 

Hyväksytty myös Hannoveriin ja Oldenburg internationaliin.

 

Sijoituksia M-tasolta, Bundeschampionate -osallistuja. Voittanut kv orikilpailun Denenkampissa v.2006.

 

Ori täyttää jalostusoriille asetettavat polveutumisvaatimukset. Ori edustaa mielenkiintoisia sukulinjoja, jotka puoltavat oriin hyväksymistä. Prämier -palkittu ori, jolla on vahva emälinja. Ori on erittäin tervetullut suomalaiseen ratsujalostukseen.

Ludwig Von Bayern videolla

Jälkeläisnäyttöä

ludwig as

Jo Ludwig von Bayernin ensimmäisestä syntyneestä ikäluokasta kantakirjattiin Oldenburgiin parhaana esteorina Ludwig As joka kilpailee täällä hetkellä jo 150-luokissa ja vuotta myöhemmin OS-Internationalin kantakirjausvoittajana Ludwigs Champion.

 

Ludwigs Champion astui vuosina 2007-2012 Ruotsissa, jossa sen jälkeläiset ovat olleet 3-vuotistestimenestyjiä. Ludvig von Bayerilla  on kaiken kaikkiaan kantakirjattuja orijälkeläisiä 10.

Jälkeläisnäyttöä

Tytär Luca ja

Raja Luzandra

Tytär Luca on ollu OS-Internationalin Eliittitamma-näyttelyn kakkonen ja 2009 Raja Luzandra voitti tämän arvostetun näyttelyn.

 

Lukuisat Ludwig von Bayernin jälkeläiset ovat kilpailleet menestyksekkäästi niin Bundeschampionaatissa kuin nuorten hevosten MM-kilpailuissakin. Tätä nykyä lukuisat vanhimmat jälkeläiset ovat siirtyneet kilpailemaan menestyksekkäästi vaikeissa luokissa.

KS-Talli

Luopioistentie 1527   SAPPEE/HAUHO

Eeva-Liisa Penttilä

+358 400 888 130

eevaliisa.penttila@kstalli.fi

Esko Muttonen +358 400 484 384

KS-Talli | All Rights Reserved

webmaster Iloliiteri  ilonan@iloliiteri.fi