Kilpailu- ja jälkeläisnäytöiltään ansioitunein ori suomessa

 

Quality

HOLST  170cm s.1999

 i.Quinar

e. Cordelia ei. Lantaan

Hyväksytty Holstein, Oldenburg, OS, Hannover, Süddeutsche Verbände, SWB ja FWB I-jalostusluokka

 

 

Huippuluokan jalostusori

 

Hinta: 395/kausi, varsamaksu: 600e

siirtomaksu:65e/siirto

 

KS-Tallilla siemennettäsessä

siittolaell.maksu:300e/kausi

Quality

jälkeläisiä

Ensimmäinen Quality-Suomivarsa syntyi 18. 4. mukavasti iltatallin aikaan. Hienonhieno elegantti orivarsa

tammasta Mamsell de Vill (Maloubet de Pleville - Irco Marco).

Quality

s.1999 170cm Holst

i. Quinar (Quidam de Revel - Aloube Z)

e. Cordelia (Lantaan) eei. Carneval

 

HOLST  s. 1999  tummaruunikko  sk. 170cm

 

Quality on erittäin hyvätyyppinen, ylämäkeen liikkuva ori, josta sen omat kilpailusaavutukset ja jälkekeläisnäytöt tekevät huippuluokan jalostusoriin.

 

Quality on menestynyt Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa ja on sen jälkeen kilpaillut kansainvälisiin vaikeisiin luokkiin saakka saavuttaen niissä 30 voittoa ja yli 100 sijoitusta. Menestyksekäs kilpailu-ura katkesi vakavaan onnettomuuteensa elokuussa 2015.

 

Kilpailemisen ohella Quality on ollut jatkuvasti suosittu jalostuskäytössä. Silllä on kaikkiaan 17 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä sekä 10 Statsprämier-palkittua tammajälkeläistä ja yhteensä 392 kilpailurekisteriin merkittyä jälkeläistä.

Quality

perimästä

Ouality on huippuperiyttäjä Quidam de Revellin pojanpoika. Quidam de Revel ei juuri esittelyjä kaipaa, sillä viimeistään Barcelonan olympialaiset toivat tämän huippuoriin ratsastusurheilun piirissä tunnetuksi.

 

Emä Cordelia tulee suoraan tammaperheestä 18 b1 joka tunnetaan myös nimeltä Stamm Roman. Emä Cordelia on jättänyt Qualityn lisäksi kaksi muutakin jalostusoria (Legendär I ja II) Myös emänemä Pracht on sekin jalostusoriin Lionell emä.

 

Quality periyttää vahvasti itseään ja se onkin ollut useana viime vuotena parhaiten pisteytetty Holstein-ori mitä tulee varsojen tyyppiin ja liikkumiseen. Varsat ovat usein väritykseltään tummia ja luonteeltaan erittäin mielyttäviä.

 

Qualityn

Jälkeläisnäyttöä

Qualityn jälkeläiset ovat menestyneet erinomaisesti niin urheilussa kuin jalostuksessakin. Vuonna 2010 valittiin ori Quincento Oldenburg kantakirjauksen voittajaoriiksi.

 

Kilparadoilta tunnetuimpia menestyjiä ovat Va Bene (Inga Cwalina), Quiz (Andre Stude), Quel Chanel (Hendrik Sosath), Quantofino, Qorado, Quincy und Quinta B. USA:ssa jo useampaan mestaruuteen on yltänyt Dark Dream (Haley Cassel) ja GP-luokissa menestystä on saavuttanut Quicky (Natasha Gates). Central American Championiksi ratsasti Gonzalo Azcarraga hevosella Quite Nice i. Quality ei.Landor S

 

Qualityn jälkeläiset ovat menestyneet erinomaisesti myös nuorten hevosten kilpailuissa kuten Bundeschampionaatissa ja Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa.

Qualityn jälkeläinen Quincento valittiin  vuonna 2010 ori  Oldenburg kantakirjauksen voittajaoriiksi. kuvassa: Quincento kasv. Angelika Jahr-Stilken

KS-Talli

 

 

KS-Talli - Annilantila

 

Luopioistentie 1527,  SAPPEE / HAUHO

 

eevaliisa.penttila@kstalli.fi     Tel: Eeva-Liisa Penttilä 0400 888 130     Tel: Esko Muttonen 0400 484 384