ST Dicaprio

Diamant de Plaisirin poika käytettävissä jalostukseen!

ST Dicaprio

FWB 169.5cm s.2016


ST Dicaprio ( i. Diamant de Plaisir - Carbid – Grundstein) hyväksyttiin jalostukseen kevään 2019 ratsuoripäivillä.

Orilautakunta kehui sen kapasiteettia ja jalkatekniikkaa sekä esteälyä ja arviointikykyä. Ratsastuksessa sen todettiin olevan energinen ja yhteistyöhaluinen.

ST Dicaprio Sukupostissa

Hinnasto

Hinta: 290e/kausi, varsamaksu: 500e
siirtomaksu: 65e/siirto

KS-Tallilla siemennettäsessä siittolaell.maksu: 390e/kausi

Sukupuu


Diamant de Plaisir

Isälinja


Dicaprion isä Diamant de Plaisir on hyväksytty jalostukseen Suomessa 2016. Palattuaan Saksaan se hyväksyttiin Hannover-jalostukseen sekä myös Oldenburg-jalostukseen (OS). Ori voitti 2016 4-vuotiaiden Hannover Championaatin ja kilpaili Bundeschampionaatissa 2017 ollen finaalissa 7. Kaudella 2018 ori kilpaili sijoittuen nuorten hevosten 130-luokissa sekä sijoittui Bundeschampionaatin Finaalissa. Isänisä, Diamant de Semilly, on GP-voittaja sekä parhaaksi Selle Francais oriiksi nimetty ori, joka sukutaulusta löytyvät kaikki merkittävät periyttäjät. Diamant de Semilly jättää jälkeläisilleen laadukkaan hypyn, vahvan selän, erinomaisen tasapainon, paljon hyppykykyä ja hyvän luonteen. Orin on todettu sopivan hyvin monenlaisille tammoille.

Clintissimon sukutaulussa maailmankuulu ori Clinton I on tuplattu oreilla Carolus I ja Carthago Z kolmannessa polvessa. Emän-emän-emän-isä Ladykiller xx tuo toivotun määrän täysiveristä sukuun. Clintissimon emä-linja vie taakse, aivan kuten Caroluksenkin, aina tamma Ukraineen asti, holsteiner linjasta 2666.

CKessy

Emälinja


Dicaprion emä Ckessy tulee menestyksekkäästä Sedalia tammalinjasta. Tämä tammalinja on tuottanut runsaat 30 jalostusoria mm.oriit Askan, Gavi, Sao Paulo ja Chacoon Blue sekä lukuisia kansainvälisen GP-tason kilpahevosia. Mm. emänemä Donna on jättänyt kaksi jalostukseen hyväksyttyä oria. Ckessyn veli Cascadeur (i. Converter) on sijoittunut kansainvälisellä 150-tasolla. Ckessy itse on kilpaillut nuorten hevosten luokkia 120-tasolle ennen siitosuraansa. Sen varsoista ST Questyna (i. Quasto) on karsiutunut esteissä Kyvyt Esiin-finaaliin.